Mannen en borsten


Zoals je wel weet, gaat de liefdesrelatie tussen mannen en vrouwen van vroeger eeuwen terug, misschien zelfs tot het begin der tijden; (voordat hij op de appel kauwde, had Adam misschien niet de volledige betekenis van Eva’s frontale toerusting gekend – maar hij wist wat hij wilde.) Jongens doen er alles aan om een ​​glimp van borsten te zien bij elke gelegenheid. Sommigen spenderen obscene hoeveelheden zuurverdiende contanten alleen maar om te kijken hoe hotties hun vrijgevige bezittingen blootleggen in louche, bezwete, sjieke paleizen, die ironisch worden aangeduid als ‘gentlemen’s clubs’.

1. We houden van hoe je borsten er uitzien. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, ongeacht de grootte, vinden we je borsten fascinerend. Of ze nu groot en luxueus of klein en sportief zijn, we zijn dol op je toeters en bellen. En hoewel mannen misschien een individuele voorkeur hebben voor een bepaalde maat of vorm, overweldigend, worden we verleid door je charmes – ze zijn hangend of pietluttig of uitpuilend.

2. We houden van hoe ze zich voelen. Het is moeilijk om specifiek te zeggen waarom ze zich zo aardig voelen, maar toch doen ze dat. Werkelijk! Raak ze aan en voel voor jezelf. Er is niets anders zoals hen. Dus als we ooit de kans hebben geboden, kunnen we het niet laten om onze handen (of andere lichaamsdelen) op hen te leggen (uiteraard met uw toestemming) wanneer ze in de buurt zijn.

3. We zien ze graag dansen. Bijna net zoveel als ze zien en aanraken, houden we ervan ze in beweging te houden. De manier waarop ze trillen als je beweegt, wiebelt als je loopt of stuitert als je springt, ze bevelen bijna evenveel aandacht als een half court naar de zoemer geschoten (en je weet hoe we ons basketbal houden). En vrouwen die op trampolines springen … nou, dat bevestigt gewoon ons geloof in de hemel.

4. We vinden het leuk hoe ze als een team werken. Sommige dingen zijn alleen bedoeld om in paren te komen: sokken, schoenen, zelfs hoektekens van je favoriete twilight-hunk. En uw “meisjes” zijn lid van deze wonderbaarlijk mede-afhankelijke groep. Hoewel ze individueel mooi zijn, creëren ze samen een van de meest geweldige vergezichten van de natuur – splitsing.

5. We vinden ze leuk als een kussen. Het leven is hard. En aan het einde van een dag in de loopgraven van de volwassenheid is niets zo rustgevend als een rustplaats voor onze vermoeide hoofden als het kant-en-klare kussen van je boezem. Gewiegd in de rustgevende warmte van uw natuurlijke bekleding, kunnen we ontspannen en hergroeperen. Een echt gevoel van verjonging brengen, ons in staat stellen de wereld opnieuw onder ogen te zien, met onze geest op magische wijze hersteld.

6. We vinden ze leuk als handvat. Onder ogen zien; er zijn enkele seksuele posities waar je borsten perfect zijn geplaatst om ons te helpen vast te houden terwijl de dingen warm worden. En hoewel we het vaak niet absoluut nodig hebben om vast te houden om te voorkomen dat we van het bed vallen (of erger nog, ons ritme te verliezen), waarom zouden we ze dan uit ons liefdesspel laten? Ze zijn tenslotte een geliefd deel van je anatomie en we willen niet dat ze zich verwaarloosd voelen. Mannen zijn buitengewoon attent op die manier.

7. We houden van hen als een informatiesysteem. Nu, aan je tepels. Oh, wat houden we van ze. Niet alleen voor hun inherente schoonheid – perfect accessorizing uw modieuze voorgevel – maar ook voor hun ongelooflijke communicatievaardigheden. Als je gekleed bent en we zien ze, vertellen ze ons dat je bra-less bent (of in ieder geval een heel slanke, sexy bh draagt). Als ze rechtop staan, vertellen ze ons dat je een kil gevoel hebt of heel blij bent om ons (of iemand anders) of allebei te zien. Maar ding één ding blijft constant: als ze praten, luisteren we!

8. We houden van hun mysterie. Vanaf het moment dat we hen voor het eerst gewaar worden, fascineren borsten ons; niet alleen wat we zien, maar ook wat we niet zien. We besteden een onnoemelijk aantal uren aan de vraag hoe die prachtige, mysterieuze heuveltjes onder je kleding eruit zien. En wanneer ze uiteindelijk ‘in het vlees’ worden aanschouwd, zijn we zelden teleurgesteld.

Hoewel daarna het specifieke mysterie van hoe je borsten eruit zien uiteindelijk is opgelost, zijn er miljarden meer alsnog ongeziene borsten voor ons om over na te denken en te speculeren. Ah, lief mysterie van het leven.

9. We houden van hun rondingen. In het ideale geval zijn mannen echter hoekig, hard en gedefinieerd. Onze vorm (wanneer we “in vorm” zijn) wordt niet gegeven aan sierlijke rondingen of troostende buiken. Vrouwen daarentegen zijn van nature meer gewelfd; iets dat we zeer waarderen. En de zachte deining van je borsten verbetert perfect de rest van de vrouwelijke figuur. Met andere woorden, je bent bochtig waar we plat zijn … en het verschil is!

10. We vinden het leuk hoe ze ons ons beter laten voelen. Ik weet zeker dat je op de hoogte bent van onderzoeken die definitief hebben aangetoond dat mensen met huisdieren langer en gezonder leven. Wat u misschien niet weet, is dat recente bevindingen aangeven dat het kijken naar borsten gedurende slechts vijftien minuten per dag feitelijk een vergelijkbare, gezonde en langlevendheidverhogende invloed op mannen heeft. Ik vergelijk vrouwenborsten zeker niet met onze harige familievrij