8 Fascinerende feiten over borsten


Hoeveel weet u echt van uw borsten? Natuurlijk weet je dat mensen geneigd zijn naar ze te staren, en dat ze, laten we wel wezen, heel veel plezier hebben op hun eigen manier (en ook zo nuttig zijn tijdens seks). Maar weet je wie in de wereld het grootste paar heeft? Of wat roken precies voor hen kan doen? Wel, we hebben wat gegraven en dat hebben we ontdekt!

1. De grootste natuurlijke borsten ter wereld zijn van Annie Hawkins-Turner (ook bekend als Norma Stitz) uit de VS, die volgens het Guinness Book of World Records 70-inch borst heeft. Dat is bh-maat 102ZZZ. Ze lijdt aan gigantomastia, een langzame maar gestage groei van borst- en vetweefsel.

2. De grootste borstimplantaten ter wereld behoren toe aan Sheyla Hershey uit Houston, TX, voorheen uit Brazilië. De implantaten van mevrouw Hershey hebben haar op een verbazingwekkende 38KKK gebracht. Ze moest de procedure laten doen in haar geboorteland Brazilië, omdat de VS die hoeveelheid silicium in een lichaam niet toestaat. De operatie leidde tot herhaalde stafylokokbesmettingen in beide borsten en de uiteindelijke noodzakelijke verwijdering van de implantaten. De implantaten werden later echter vervangen en vanaf 2011 probeerde ze haar borsten op te trekken naar MMM.

3. Hoewel ieders smaakpapillen variëren, wordt moedermelk over het algemeen beschouwd als een zoete smaak, die voor een groot deel te wijten is aan de hoge hoeveelheden lactose.

4. Helaas voor de rokers die er zijn, sigarettenrook is een hel voor je borsten. Het is waar; de chemicaliën in sigarettenrook breken het elastine in ons lichaam af, wat leidt tot slappere borsten.

5. Er zijn in feite vijf staten waar een vrouw topless rond kan lopen: New York, Hawaii, Texas, Maine en Ohio. Er is een hele politieke beweging achter vrouwen die topless is in het openbaar lopen, genaamd Topfreedom.

6. Sommige vrouwen kunnen een orgasme bereiken door de stimulatie van de tepels. In een studie gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine, bleek dat voor sommige vrouwen zelfstimulatie de genitale sensorische cortex van de hersenen activeerde. Um, yay!

7. Borstgrootte is niet statisch. Ja, we weten allemaal dat als je zwanger wordt, je borsten zullen groeien of krimpen. Maar wist u dat uw borsten tijdens PMS zo lang als een cupmaat kunnen groeien? Jammer dat de meesten van ons zich te slecht voelen om er in die tijd van te genieten.

8. ongelijk? Maak je geen zorgen, dat is normaal. Veel vrouwen hebben één borst iets groter dan de andere. Het is volkomen normaal, dus maak je geen zorgen. Leuk weetje: voor ongeveer 65% van de vrouwen is het de linkerborst.

Ook leuk om te bezoeken: Sekswebsite.nl